Sissela kyle, Mårten Erikson ålder, make, barn, biografi, Nettovärde

2 Likes Comment
Sissela kyle, Mårten Erikson ålder, make, barn, biografi, Nettovärde

I det här inlägget hittar du all information om Sissela Kyle, viktig detaljerad om hennes tidigare make, Marten Erikson, barn; hennes ålder, nettoförmögenhet osv.

Skådespelaren och komikern Sissela Kyle har varit ett välkänt ansikte för svenska folket i många år. Sedan 80-talet har hon synts i många olika tv- och radioevenemang. Senast har hon turnerat runt med sin hitshow.

Vem är Sissela Kyle?

Sissela Kyle är en svensk skådespelerska och radiopresentatör. Hon är andra kusin till den brittiska sångaren Yusuf Islam, även känd som Cat Stevens.

Hon är skådespelerska och författare, känd för Kopps (2003), Julstrul med Staffan & Bengt (1984) och Fröken Frimans krig (2013). Hon var tidigare gift med Mårten Eriksson.

Profil

  • Fullständigt namn: Sissela Maria Kyle
  • Yrke: Skådespelerska, komiker
  • Ålder: 63 år
  • Ögonfärg: svart
  • Hårfärg: brun
  • Zodiac: Sign Fiskarna
  • Född: 17 mars 1957
  • Syskon: Jorgen Kyle
  • Födelsedag: 17 mars
  • Höjd: 5′ 5″ (1,65 m)
  • Födelseplats: Örgryte, Göteborg, Sverige
  • Ex make: Mårten Eriksson
  • Make: Per Naroskin (sedan 2001)
  • Nationalitet: svensk
  • Barn: 2
  • Dotter (dotter): Martina Kyle
  • Son: Hjalmar Kyle
  • Utbildning: Svenska Mime- och skådespeleriakademin

Sissela Kyle Ålder

Sissela föddes den 17 mars 1957 i Örgryte, Göteborg, Västra Götalands län, Sverige. Hon är 65 år gammal 2022.

Sissela Kyle man, Per Naroskin

Efter att Sissela gjort slut med Mårten hittade hon kärleken igen hos psykologen och författaren Per Naroskin. Per Naroskin i 62 år gammal som vid 2022.

Det var under en gemensam bekants fest som paret träffades för första gången, kärleken uppstod och idag har de varit tillsammans i 16 år.

Redan från början bestämde sig Sissela och Per för att leva i ett separat boende, det betyder att de inte bor i samma hem.

Beslutet är något som har fungerat bra för dem och i en intervju med Hemetrevligt förklarade Sissela fördelarna med bostadssituationen:

”Fördelen med ett separat förhållande är att vi får längta efter och därmed uppskatta varandra mer när vi träffas. Man har också en möjlighet att vara sig själv när man vill. Det kan vara skönt att respektera varandras olikheter med lite distans. Men vill vi flytta ihop, då gör vi det”.

Sissela Kyles tidigare make, Mårten Eriksson

Hennes tidigare make heter Mårten Eriksson. Paret gifte sig 1987 och deras äktenskap upphörde 1998.

Lars Marten Erikson är en svensk musiker, låtskrivare, ljudtekniker och musikproducent bosatt i södra Stockholm med sin familj. Lars Marten föddes den 19 september 1969 i Nederkalix församling i Norrbottens län, han är 53 år nu.

Mården utgör tillsammans med Lina Eriksson låtskrivarteamet Fanclub Production. Mårten Eriksson blandar och producerar både svenska och internationella artister. På 1990-talet var han aktiv i bandet Martens hjältar.

Barn

Sissela har 2 barn åt Mårten Eriksson under deras äktenskapsår.

Idag har Sisselas barn blivit vuxna. Hjalmar är 30 år och Martina 35. Även om de inte ses så ofta på härjningsmuseet har de fortsatt att dyka upp tillsammans med sin mamma och bonuspappa Per på premiärer.

Sissela Kyles nettovärde

Sisselas nettoförmögenhet har vuxit avsevärt sedan hon började med sin karriär. Idag uppskattas hennes nettoförmögenhet till 2,5 miljoner dollar. Hennes inkomstkälla kommer mest från att vara en framgångsrik skådespelerska.

Filmografi

  • 1983 – Limpan
  • 1985 – Lösa förbindelser
  • 1988 – Liv i luckan
  • 1999 – Dödlig drift
  • 2000 – Naken
  • 2000 – Livet är en schlager
  • 2001 – Familjehemligheter
  • 2003 – Kopps
  • 2003 – Håkan Bråkan
  • 2004 – Eurovision Song Contest 2004 (I sketchen ABBA: The Last Video)
  • 2004 – Fröken Sverige
  • 2004 – Bombay Dreams
  • 2005 – Fyra veckor i juni
  • 2006 – Min frus förste älskare
  • 2007 – Hjälp!
  • 2007 – En riktig jul
  • 2007 – Sisselak
  • 2013 – Passionsbrott
  • 2013 – Fröken Frimans krig

Sissela Benn, Dalia, Jonatan Unge, Jonah, Hedlund Dan – Biografi och ålder

Vänligen dela

You might like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!